KONTAKTA OSS
Stallmästaregatan 2,281 52 Hässleholmalbin@idrottspraktiken.com+46 739 86 98 86
Static Map
KONTAKTFORMULÄR

Bli medlem i vårt gym

Vill du bli medlem i vårt privata gym eller har du frågor som rör våra olika medlemskap? Kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan för att anmäla ditt intresse eller ställa frågor om gymmet. 

Du kan också läsa mer om vårt gym i Hässleholm och alla våra olika gympaket som finns tillgängliga. Idrottspraktiken tar bara in ett begränsat antal medlemmar i gymmet och det är först till kvarn som gäller. Om det är fullt på medlemslistan går det att skriva upp sig på en väntelista.

Albin Pålsson
Albin PålssonPerformance coach

Albin Pålsson äger och driver Idrottspraktiken sedan 2018. Parallellt arbetar han som huvudansvarig fystränare i Mjällby AIF, där representationslaget spelar i Allsvenskan. Han är också föreläsare inom fysträning och arbetar nära lokala idrottsföreningar. Albin är utbildad inom idrottsvetenskap, osteopati och har en UEFA Fitness License. 

Hos Idrottspraktiken arbetar Albin som performance coach och hjälper elitsatsande idrottare samt aktiva motionärer med individuell fysisk utveckling. Vill du ta din träning till nästa nivå eller nå ett specifikt träningsmål? Kontakta Albin för att få veta mer.

Hampus Hedberg
Hampus HedbergNaprapat

Nästa person i teamet är vår naprapat, Hampus Hedberg! Hampus är en av dem i teamet som kommer vara på plats dagligen hos Idrottspraktiken och bedriva klinisk verksamhet.

Hampus hjälper dig med alla former av smärtproblematik. Rehabilitering av skador och hjälper dig tillbaka från dina besvär.

Josephine Lagerwall
Josephine LagerwallOsteopat & Golfspecialist

Josephine Lagerwall (fd Janson) arbetar som osteopat och golfspecialist hos Idrottspraktiken i Hässleholm. Bakgrunden som professionell golfare med många år på touren gör att hon har en unik och specialiserad kunskap för golfsvingen och dess relation till smärta, värk och stelhet. 

Boka in ett möte med Josephine för att gå igenom en screening, behandling och fysträning. Det spelar ingen roll om du är elitspelare eller golfentusiast. Målet är att kunna slå längre/rakare, förbättra teknik, förebygga skador och minska smärta.

Felix Vikingsson
Felix VikingssonLeg. Dietist

Felix Vikingsson arbetar som dietist hos Idrottspraktiken i Hässleholm. Han är utbildad allmänspecialiserad legitimerad dietist och expert inom nutrition. Dessutom har han läst avancerad idrottsnutrition. Den breda utbildningsbakgrunden gör att Felix har verktygen för att kunna stötta alla människor i behov av hjälp med allt från prestation, sjukdom och allmän hälsa. 

Behöver du hjälp med kostrådgivning? Kontakta Felix för att diskutera ett upplägg.

Binjam Semere
Binjam SemereMental tränare

Binjam Semere arbetar med mental träning hos Idrottspraktiken i Hässleholm. Den stora passionen är fotboll och Binjam Semere var en stor talang i Kalmar FF, men en allvarlig knäskada i 20-årsåldern tvingade honom att sluta. Det blev också en tuff mental prövning, som väckte intresset för mental träning. 

Nu är Binjam Semere utbildad inom beteendevetenskap och arbetar med pedagogiska verktyg och coachande samtal för att hjälpa klienter förbättra sin mentala prestation och hälsa. Metoden kallas mental prestationsträning (HRV-biofeedback).

Philip Eriksson
Philip ErikssonPersonlig tränare

Philip Eriksson är 28 år gammal och arbetar som personlig tränare hos Idrottspraktiken i Hässleholm. Han har en lång bakgrund inom sport, främst fotboll och olika former av kampsport. Träningen har alltid varit en stor passion och utbildningen till personlig tränare har gjort passionen till ett jobb. 

Att träna med Philip innebär att man ska ha roligt. Det viktigaste är att klienterna tycker om träningen, når sina mål och lär sig nya saker om träning, sin hälsa och sig själva i hopp om att må bättre. Vill du veta mer? Kontakta Philip.

Alexander Rydhe
Alexander RydheLeg. Fysioterapeut

Alexander Rydhe är en erfaren sjukgymnast och legitimerad fysioterapeut som nu har flyttat till sjukgymnastmottagning till Idrottspraktikens lokaler. Han har avtal med Landstinget och frikort/högkostnadskort gäller för besök hos Alexander. 

Alexander behandlar bland annat rygg- och nacksmärta, överbelastning, knäbesvär, axelsmärta, tennisarmbåge och hälsporre. Fokus ligger alltid på att behandla orsaken och inte symptomen.